Let's talk
about water

Innovatieve drinkwatersystemen

Impex ontwikkelt, produceert en levert drinknippels en drinkwatersystemen voor kippen, varkens en overige veeteelt. Je vindt ze in stallen over de hele wereld. Miljoenen dieren hebben via onze drinknippels toegang tot schoon, koel en vers drinkwater. Zo dragen we bij aan het welzijn van dieren én helpen we veehouders bij het verbeteren van prestaties.

Drinkwater management gids voor leghennen

Bekijk oplossing
Drinkwater management

Met slim en zorgvuldig drinkwatermanagement sluit je aan bij de drinkbehoeften van jouw pluimvee. Dit zorgt voor minder waterverspilling en een betere voerconversie. Aan de andere kant stimuleer je door correct drinkwatermanagement de groei en eierproductie. Hierdoor verbeter je de kwaliteit en de uiteindelijke opbrengsten. Een win-win situatie dus.

Ontdek de mogelijkheden
Waterkwaliteit & hygiëne

Kippen drinken tot wel 2 keer zoveel als ze eten en bestaan voor zo’n 70 procent uit water. Bij alle belangrijke processen in hun lichaam speelt water een rol. Daarom is het belangrijk dat ze toegang hebben tot vers, koel en schoon drinkwater. Door de juiste zorg te besteden aan de hygiëne van je drinkwatersysteem en de kwaliteit van het drinkwater, neemt de kans op ziektes, infecties en uitval af.

Ontdek de mogelijkheden
Ontdek de innovatieve oplossingen van IMPEX op het gebied van drinkwatersystemen

Over IMPEX

Onze drinkwatersystemen en drinknippels? Die vinden hun basis in de stal. Al sinds 1971 zoeken we samen met veehouders, wetenschappers en ketenpartners naar de allerbeste drinkwateroplossingen, die we daarna in eigen beheer produceren volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en strenge normen van de huidige markt.

Ontdek wat ons drijft

Kennis & informatie

23 januari 2024

We willen graag ons nieuwste Impex teamlid aan jullie voorstellen: Mark Abrahams.

We willen graag ons nieuwste Impex teamlid aan jullie voorstellen: Mark Abrahams. Sinds januari is hij gestart als Area Manager Europa. Mark Abrahams is al bekend met Impex Barneveld als voormalig Barnevelder. Na meerdere jaren commerciële functies bekleed te hebben is hij toe aan een nieuwe uitdaging in een andere sector. Hij werkt nauw samen met Olaf van Steenis en Remco Heijmen die met hun jarenlange ervaring in deze sector hem zeker goed “ de weg op “zullen sturen.

Lees meer
9 januari 2024
Felicitaties voor Remco Heijmen met zijn 25-jarig jubileum

Onze collega Remco Heijmen was op 1 januari jl. 25 jaar in dienst bij Impex Barneveld. Dit hebben we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!

Lees meer
9 november 2023
Felicitaties voor Ria Kooloos met haar 25-jarig jubileum

Op 1 november was onze collega Ria Kooloos 25 jaar in dienst bij Impex Barneveld. Uiteraard moest dit gevierd worden!

Lees meer

Let's talk about water


  Barneveld

 • Impex Barneveld B.V.
 • Harselaarseweg 129
 • 3771 MA Barneveld
 • P.O. Box 20
 • 3770 AA Barneveld
 • Nederland

  Gainesville

 • Impex Gainesville Inc.
 • 2170 Hilton Drive
 • GA 30501 Gainesville
 • P.O. Box 3097
 • GA 30503 Gainesville
 • USA