Het impex team breidt uit!

Het impex team breidt uit!

Graag stellen wij onze nieuwe medewerkers voor; Deborah de Vos, Customer Service Medewerker en Area Manager Tarik Falkenburg.

Deborah de Vos is in september gestart in de functie van Customer Service Medewerker. 
Zij krijgt energie van klantencontact, laat dat nou bij haar werkzaamheden goed van pas komen!

Lees verder om meer te weten te komen over Deborah...

 1. Hoe zijn de eerste weken bij Impex je bevallen? De eerste weken zijn heel erg goed bevallen, lekker afwisselend werk en ik kijk er naar uit om meer te leren.
 2. Welke 3 woorden omschrijven jou het beste? Loyaal, leergierig en behulpzaam.
 3. Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie? Het contact met klanten, het maakt niet uit of dit nou per mail of telefonisch is.
 4. Waarom heb je ervoor gekozen om bij Impex te komen werken? Geen multinational of groot bedrijf maar een betrokken organisatie dat sprak mij erg aan, ook de kwaliteit die heel hoog in het vaandel staat en ik was toe aan een nieuwe uitdaging.
 5. Waar kijk je naar uit om te doen, te bereiken bij Impex? Geen speciale ambities in de zin van ‘’waar zie je jezelf over 5 jaar’’, daar ben ik niet mee bezig. Wat ik doe wil ik goed leren en uitvoeren.
 6. Wat is je grootste succes? Echt een succes benoemen vind ik lastig. Wellicht niet echt een succes maar ik heb meerdere dingen gedaan ten behoeve van anderen. Dat geeft in ieder geval veel voldoening om iets voor anderen te kunnen doen.
 7. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten? Ik ben eerlijk en transparant dus mijn al dan niet geheime talenten komen vanzelf wel bovendrijven.

 

Tarik Falkenburg is in oktober gestart in de functie van Area Manager Europa.

Tarik neemt in deze functie de buitendienst taken van onze collega Remco Heijmen over. Remco zal in zijn nieuwe functie als Account Manager vanuit kantoor de buitendienst gaan ondersteunen. Tarik is opgegroeid op een boerderij en heeft reeds 25 jaar ervaring in deze sector. Hij heeft verschillende functies bekleed binnen de agrarische sector, zowel in veevoeding als in staltechniek, voor varkens en pluimvee.

Lees verder om meer te weten te komen over Tarik……

 1. Hoe zijn de eerste weken bij Impex je bevallen? Goed, ik had zin in deze nieuwe uitdaging en hou van deze sector. 
 2. Welke 3 woorden omschrijven jou het beste? Eerlijk, attent en niet te vergeten gedreven. 
 3. Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie? Klantcontact en dan voornamelijk vragen beantwoorden en oplossingen aanbieden. Het “sparren” met collega’s en klanten. 
 4. Waarom heb je ervoor gekozen om bij Impex te komen werken? De kans om een mooi dealernetwerk verder uit te bouwen sprak mij aan en bovendien in deze sector waar ik al veel ervaring in heb. 
 5. Waar kijk je naar uit om te doen, te bereiken bij Impex? Ik wil graag het dealernetwerk goed bedienen en binnen een aantal jaren een meer leidende rol krijgen binnen het sales team. 
 6. Wat is je grootste succes? Privé, zeker het voltooien van de mariniers opleiding. 
 7. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten? Ja, maar nu is het dan geen geheim meer. Ik ben ook instructeur specialistische rijopleidingen. (privé chauffeurs, brandweer, vrachtwagen chauffeurs ect). Dit is nog steeds één van mijn hobby’s.

Mijn motto: alles weten is alles begrijpen!

Laatste kennis & informatie

Let's talk about water


  Barneveld

 • Impex Barneveld B.V.
 • Harselaarseweg 129
 • 3771 MA Barneveld
 • P.O. Box 20
 • 3770 AA Barneveld
 • Nederland

  Gainesville

 • Impex Gainesville Inc.
 • 2170 Hilton Drive
 • GA 30501 Gainesville
 • P.O. Box 3097
 • GA 30503 Gainesville
 • USA